Hotel Dukagjini ju ofron mundësi të shumtaPër takime dhe konferenca

Me pesë salla të konferencave, Hotel Dukagjini është qendra më e madhe e vetme e konferencave në qytetin e Pejës me rrethinë. Destinacion përfekt për të mirëpritur: takimin, konferencen apo eventin tuaj.

Sallat tona multifunksionale me hapësirë të mjaftueshme dhe të dizajnuara dhe arreduara me kujdes të veçantë ndaj detajeve që ju mundëson organizimin perfekt të çdo eventi me kapacitet deri 400 përsona.

DETAJE TË SALLAVE

Përveq që sallat mund të rregullohen sipas kërkesës tuaj, në të gjitha sallat përfshihen edhe këto shërbime:

Internet Wi-Fi (wireless) Falas
Projektor (audio-video) Falas
Zërim (audio-spikerë) Falas
Flipchart (tabelë e bardhë) Falas

PAJISJE EKSTRA

Për të ju bërë edhe më të lehtë organizimin tuaj, ne ju ofrojmë edhe shërbime ekstra për ta kompletuar kërkesën tuaj.

Mikrofona të konferencave
Pajisje të bashkëbisedimit
Mikrofona me degjuese
Pajisje për përkthim
Shtande reklamimi
Pajisje për organizimin e panaireve
Printerë
PC-Laptop

STAFI I
HOTEL
DUKAGJINI


Jemi gjithmonë pranë jush për të ju asistuar në çdo kërkesë të eventit tuaj.

Kontakto tani

Shëndërroni biznesin tuaj në sukses të vërtetë

Për seminarët me akomodim, ofrojmë 67 dhoma të ndara në 4 kategori përfshirë pishinë, saunë, jacuzzi, fitnes dhe hamam..