Vendi ku
Kujtimet krijohen

Të vendosur në qendër të qytetit të Pejës me ambient të përkryer, ju mundëson që dita më e rëndësishme e jetës tuaj të jetë e pa harruar. Tek ne gjeni madhështi, elegancë dhe sallë madhështore që do të mbeten gjatë në kujtimet tuaja.

Rezervo daten tënde

Dasma Juaj në
Hotel Dukagjini

Me mundësi të zgjedhjës të ambientit dhe sallës tuaj dhe me meny e pasur nga kuzhinier profesional, bëjnë që dasma juaj të jetë ashtu siq ju keni ëndërruar.

Rezervo daten tënde

“I experienced the fairytale wedding that I always dreamed of at Leisure, thanks to the staff and their five-star hospitality!”Jessica Howard on TripAdvisor