Dhomat standarde të projektuara dhe dizajnuara në një ambient që ju bënë të ndjehen si në shtëpinë tuaj, ofrojnë për ju kushte të mjaftueshme duke ju ofruar qëndrim të rrehatshëm në një ambient mjaft relaksues

Dhomat janë të izoluara mirë dhe menjanojnë zhurmat që vijnë nga jasht dhe nga brenda hotelit. Gjithashtu janë të pajisura me teknologjinë e fundit që ju ofron edhe sigurinë tuaj gjatë qëndrimit duke përfshirë: SOS alarm në banjo, senzor kundër zjarrit, kunder ujit sistem të menaxhimit të klimës dhe mbikqyrje nga stafi teknik i hotelit.

Disa arsye pse ta rezervoni dhomën standarde.

Përveq se ju do të jeni të akomoduar në zemër të qytetit të Pejës, disa nga dhomat ju ofrojnë: mini-terasë dhe pamje të ndryshme nga: gryka e Rugoves, lumi i qytetit dhe nga qendra e qytetit.

Akomodimi në dhomë përfshinë edhe: Mëngjesin si dhe shfrytëzimin e plotë të SPA qendrës (pishina, gjakuzi, sauna, hamam dhe fitness)

Karkakteristikat e dhomës

 • Telefoni lokale dhe internacional
 • 120 kanale televizive
 • 32″ Televizion LED
 • 100% Dhomë e ndaluar nga duhani
 • 16-Orë Shërbimi ushqimit në dhomë
 • Minibar

Pajisjet në dhomë

 • Kasafortë
 • Shërbimi i pastrimit
 • Tharëse flokësh
 • Kondicioner i përbashkët (I menaxhueshëm)
 • Qasje internetit të shpejtë me kabllo
 • Qasje internetit të shpejtë Wi-FI (wireless)

JU PËRSHTATE KËRKESAVE TUAJA?
REZERVO DHOMEN

Përmes rezervimit  të dhomes online ne ju sigurojmë qëndrimin tuaj në hotelin tonë dhe ju kursejmë kohen, gjithashtu sigurojmë të gjitha informacionet rreth qëndrimit tuaj dhe numrit të personave