Pse?
RESTAURANT 22

Restauranti 22 është renovuar dhe është hapur zyrtarisht me rastin e 22 vjetorit të themelimit të korporatës Dukagjini, andaj edhe emri i restaurantit është vendosur “22”.

Restauranti 22 është mjaft ekskluziv me inventar të drurit mahagon dhe me një ngjyrë ku dominon kafeja që e bën një ambient të ngrohtë për qëndrim dhe për drekim. Abazhurët nga gurrët fisnik i japin Restaurantit një ekskluzivitet të pa krahasueshëm me restaurantet në rajon.

Kapaciteti deri në 120 persona e bënë të mundur organizimin e ahengjeve të ndryshme familjare, biznesi dhe shoqërore, poashtu restauranti mund të përdoret edhe për takime të ndryshme në forma të ndryshme të organizimit të salles.

Shefi i kuzhinës
Në Hotel Dukagjini

Ju sigurojmë se ne përgadisim vetëm ushqim kualitativ të përgaditur me dashuri dhe me mëlmesa speciale që do të ju befasojnë .

Nga menyja jonë ju rekomandojmë disa ushqime më poshtë

Vend i bukur, ambient i bukur dhe njerez te shkelqyer. Alessandro Zulian nga Venediku- Itali

Orari i punes

Në restaurant 22 mund të shërbeheni çdo ditë duke filluar nga:

Hapja: 7am
Mbarimi: 11pm

Get Directions

Rezervimet

Për rezervimet e juaja në restaurant ju mund të na kontaktoni në telefon, të na shkruani apo të rezervoni online:

+386 49 766 015
events@hoteldukagjini.com