Suita Penthouse e dizajnuar komplet ndryshe nga pjesët tjera të Hotelit e ju sjellë edhe ndjenjën se jeni duke qëndruar në një ambient të kombinuar malorë, të ngrohtë dhe të veshur nga tullat dhe druri.

Dhoma është në pjesën më të lartë të hotelit me terasë që ju ofron pamje mahnitëse piktoreske të grykës së Rugoves, sheshit të qytetit dhe Lumbardhit. një kat i hotelit është i dedikuar për dhomen penthouse që do të ju ofrojë ndjenjë të veçantë të qetësisë dhe komoditetit tuaj

Çka e veçon dhomen Penthouse nga dhomat e tjera?

Penthouse veçohet nga dhomat e tjera duke filluar nga hapësira që ju mundëson ta rezervoni suiten së bashku me shoqërinë tuaj për të festuar ahengje të ndryshme si ditëlindjet dhe festat e ndryshme.

Karakteristikat

 • Telefoni lokale dhe internacional
 • 120 kanale televizive
 • 32″ Televizion LED
 • 100% Dhomë e ndaluar nga duhani
 • 16-Orë Shërbimi ushqimit në dhomë
 • Minibar
 • Paradhomë
 • Saunë
 • 2 Toalete

Pajisjet në dhomë

 • Kasafortë
 • Shërbimi i pastrimit
 • Tharëse flokësh
 • Kondicioner i përbashkët (I menaxhueshëm)
 • Kondicioner individual
 • Qasje internetit të shpejtë me kabllo
 • Qasje internetit të shpejtë Wi-FI (wireless)
 • Garderober

JU PËRSHTATE KËRKESAVE TUAJA?REZERVO DHOMEN

Përmes rezervimit  të dhomes online ne ju sigurojmë qëndrimin tuaj në hotelin tonë dhe ju kursejmë kohen, gjithashtu sigurojmë të gjitha informacionet rreth qëndrimit tuaj dhe numrit të personave..