RESTAURANTI NACIONALRESTAURANT PANORAMA

Një tjetër ambient i ngrohtë i vendosur në katin e parë të hotelit, i dizajnuar me detaje tipike tradicionale dhe ambient të ngrohtë dhe komod për organizime të ndryshme si: Konferenca dhe seminare, organizime familjare, dreka/darka dhe mbrëmje muzikore.

Emri panorama i është vënë pikërisht për arsye të pamjes panoramike që ofron restauranti. Gjithashtu panorama ofrohet si restaurant që ofron muzikë qytetare çdo të shtunë.

Për ti shikuar mbrëmjet muzikore ju mund të klikoni në butonin ofertat

# Forma e sallës Numri i personave Fotografia e sallës
1 Teatër N/A
2 Klasë N/A
3 Banket N/A
4 Konferencë N/A
5 Forma U N/A

Ambient i mire, muzike e mire dhe ushqim i shkelqyer. Lavdim, Klient i kenaqur

Orari i Punes

Datat e lira mund të rezervohen në 2 termine.

Paradite: 7am – 16pm
Pasdite: 17pm – 11pm

Get Directions

Rezervimet

Për rezervimet e juaja në restaurant ju mund të na kontaktoni në telefon, të na shkruani apo të rezervoni online:

+386 49 766 015
events@hoteldukagjini.com