PSE?
VERANDA

Në një ambient gjigant me kapacitet ulësesh prej 500 personash, dhe totalisht të rrethuar nga xhamat verandën e bënë restaurantin më të madh në qytet. Ku shumë qytetarë e cilësojnë Verandën pikë takim të përditshëm të tyre

Veranda është hapësirë e krijuar për të gjitha shtresat e qytetit, me ulëse dhe forma të ndryshme të tavolinave ju në veranda mund ti gjeni të gjitha duke filluar nga kafeja deri tek specialitetet më të shijëshme në vend që mund ti shihni si përgaditen në kuzhinen e hapur të Verandes.

Orari i punes

Në Veranda mund të shërbeheni çdo ditë duke filluar nga:

Hapja: 7am
Mbyllja: 11pm

Get Directions

Rezervimet

Për rezervimet e juaja në restaurant ju mund të na kontaktoni në telefon, të na shkruani apo të rezervoni online:

+386 49 766 015
events@hoteldukagjini.com