I VETMI NË QYTET
SHISHA LOUNGE PREMIUM

Një ambient ndryshe nga hapësirat e tjera me atmosferë të krijuar dhe frekuentuar kryesisht nga rinia bënë që Shisha Lounge Premium të jetë një ndër vendet më të frekuentuara në qytet .

E veçanta e Shisha Lounge Premium është shumëllojëshmëria e Shijeve që mund ti gjeni diku rreth 44 lloje të shijeve. Gjithashtu në city-pub mund të gjeni meny të gjërë të mezëve dhe të ushqimit të shpejtë që do të ju mundësojnë të kaloni momente të mrekullueshme me shoqërinë tuaj.

Vendi më i mirë dhe më i ngrohtë për të kaluar ditët dhe netët kur dimri është i ftohtë Shisha lounge premium të sjellë ndjehsinë e verës, gjithashtu i abonuar në të gjitha kanalet sportive për ti shikuar ndeshjet sportive LIVE në High definition. Arbresh Ahmeti, Menaxher i Shisha Lounge Premium

Orari i punes

Shisha Lounge Premium, fillon punën që nga orët e herëshme të mengjesit.

Fillimi: 11am
Mbarimi: 24pm

Get Directions

Rezervimet

Për rezervimet e juaja në restaurant ju mund të na kontaktoni në telefon, të na shkruani apo të rezervoni online.

+383 49 766 003
arbresh.ahmeti@hoteldukagjini.com