TERASAT VERORETRENI DHE PLAZHI

Kafeja apo drekat në ditët e verës shijohen në terasen e Trenit dhe Plazhit, buzë lumit në gjatësi prej 100 metra. Mund të kaloni qaste të mrekullueshme dhe të shijoni freskinë e lumit dhe rrezet e diellit një kohësisht

Kapaciteti i terasës së trenit dhe plazhit është prej 500 ulëseve të cilat janë pranë natyrës dhe aromës së blinit që e bëjnë qëndrimin tuaj edhe më relaksues.

Orari i punes

Ju mirepresim çdo ditë gjatë sezonit të verës nga:

Hapja: 7am
Mbyllja: 11pm

Rezervimet

Për rezervimet e juaja në restaurant ju mund të na kontaktoni në telefon, të na shkruani apo të rezervoni online:

+383 49 766 015
events@hoteldukagjini.com