Për qaste relaksiSPA qendra

Pas një dite me angazhime dhe të lodhëshme Hotel Dukagjini ju ofron edhe pjesën më të mirë të relaksit ku mund të kaloni çaste të pa harruara në SPA qendër.

Në një hapësirë prej 600m2 SPA qendra ju ofron hapësira të ndryshme relaksi për të kaluar kohë me partnerin tuaj.

SHËRBIMET E SPA

Spa qendra e hotel Dukagjini ofron këto shërbime.

Pishinë (e brendëshme)
Gjakuzi
Saunë
Hammam
Fitness

BËHU NJË
KAMPION
I VËRTETË


Fitnes qendra në Hotel Dukagjini ju mundëson që gjatë qëndrimit tuaj ta mbani shëndetëshem trupin tuaj përmes pajisjeve më të sofistikuara.