AMBIENT EKSKLUZIV
SALLA E BARDHË

Dëshironi një ambient ekskluziv përplot glamur nën qarqafët e bardhë dhe në një ambient ku dominon ngjyra e bardhë? Nese po atëherë Salla e Bardhë është për ju

Salla e bardhë shërben për rezervime të ndryshme dhe mund të jetë nikoqir i organizimeve tuaja familjare, takimeve të biznesit, konferencave dhe seminareve.

Më poshtë mund të shihni se si mund të rregullohet salla sipas kërkesës suaj.

# Forma e sallës Numri i personave Fotografia e sallës
1 Teatër Otto @mdo
2 Klasë Thornton @fat
3 Banket the Bird @twitter
4 Konferencë the Bird @twitter
5 Forma U the Bird @twitter

Quis aute iure reprehenderit in voluptate velit esse. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus. Unam incolunt Belgae, aliam Aquitani, tertiam.
Inmensae subtilitatis, obscuris et malesuada fames. Michelle Peterson, Chief Editor at TheForbes.com

Orari i Punes

Datat e lira mund të rezervohen në 2 termine.

Paradite: 7am – 16pm
Pasdite: 17pm – 11pm

Get Directions

Rezervimet

Për rezervimet e juaja në restaurant ju mund të na kontaktoni në telefon, të na shkruani apo të rezervoni online:

+386 49 766 015
events@hoteldukagjini.com