Hotel Dukagjini has long been taking a good care for many foreign and local guests, officials, the governors and the personalities, who accept the fact that our hotel, although situated in the center of the city, is an intimate and relaxed atmosphere guarantees a comfortable night sleep and safe environment.

Including

67 guest rooms and suites furnished with entire home atmosphere, the hotel presents a relaxing oasis in the heart of Peja city. Take the advantage of this perks, such as lunch, dinner in elegant and comfortable spaces, pool, all-round meetings, a SPA center and a gym, as well as a high speed Internet access to make your stay easier. You may want to have a break and wake up with a different view to the city center! We’d like to inform you with accommodation part of the hotel.

KARAKTERISTIKAT E DHOMAVE
DHOMA STANDARDE

Pas një ditë të gjatë rehatia që dhomat dhe suitat plot hapësire ofrojnë është pikërisht ajo që ju nevojitet për tu qetësuar. 67 dhoma dhe Suita me stil, luks, teknologji, dhe pamje mahnitëse të qytetit të Pejës dhe Lumit.

 • TV sistem me 120 kanale
 • Wireless (Wi-Fi) falas
 • Kasafortë
 • Minibar
 • Jastekë filtri
 • Krevat të rehatëshem
 • Shtretër ekstra
 • Krevate për fëmije

Shiko më shumë detaje për dhomen

AKOMODIMI NË
DHOMA DYSHE

Dhomë me shtretër të ndarë, dhe hapësirë të mjaftueshme për akomodim të dy përsonave

Shiko më shumë detaje për dhomen

AKOMODIMI NË
DHOMË DE-LUXE

Përveq shtratit king size, dhoma De-Luxe ofron për ju edhe një sallon për qëndrim ditorë me tavolinë dhe kolltuqe qëndrimi

Shiko më shumë detaje për dhomen

AKOMODIMI NË DHOMË PRESIDENCIALE

Dhomë luksoze e rregulluar totalisht në ngjyrë të bardhë, ku që nga ndërtimi i hotelit nuk është n

 • Sallon për qëndrim ditorë
 • Ballkon me pamje nga gryka e Rugovës
 • Shtrat ekstra
 • Dy toalete

Shiko më shumë detaje për dhomen

ÇMIMET

Dhoma Standarde prej: 55€
Dhoma Dyshe prej: 77€
Dhoma De-Luxe prej: 100€
Dhoma Presidenciale prej: 250€
Dhoma Penthouse prej: 300€

AKOMODIMI NË DHOMË PENTHOUSE

Dhomë luksoze e rregulluar me stil druri dhe tullash që jep përshtypje të kombinuar antike dhe moderne njëkohesisht duke përshirë

 • Sallon për qëndrim ditorë
 • Ballkon me pamje nga gryka e Rugovës
 • Mini terasë
 • Saunë
 • Banak
 • Aparat për kafe

Shiko më shumë detaje për dhomen