• Rreth Nesh

  Ikonë që nga viti 1956, Hotel Dukagjini është njohur gjithmonë si një nga hotelet elitare në Kosovë. Hoteli kombinohet aq mirë, duke kombinuar origjinalin me modernin, ndërsa ambientet e reja shtëpiake reflektojnë elegancën simpatike. Hotel Dukagjini u bë pjesë e Dukagjini Group në vitin 2008 dhe iu nënshtrua një rinovimi total në të gjitha hapësirat.

 • Rreth Nesh

  Ikonë që nga viti 1956, Hotel Dukagjini është njohur gjithmonë si një nga hotelet elitare në Kosovë. Hoteli kombinohet aq mirë, duke kombinuar origjinalin me modernin, ndërsa ambientet e reja shtëpiake reflektojnë elegancën simpatike. Hotel Dukagjini u bë pjesë e Dukagjini Group në vitin 2008 dhe iu nënshtrua një rinovimi total në të gjitha hapësirat.

 • About us

  An icon from 1956, Dukagjini Hotel always was known as one of the Elite Hotels in Kosovo. The Hotel is combined so well , by combining original with modern while new domestic premises reflects elegance charming. Hotel Dukagjini become a part of Dukagjini Group in 2008 year and underwent a total renovation in all the spaces.

   Rreth Nesh

   Hoteli paraqet një arkitekturë unike që është aq tërheqëse nga pamja e të tjerëve dhe në të njejtën kohë pikë referimi për banorët dhe vizitorët e Pejës. Me një qëndrim të lakmueshëm përgjatë Lumbardhit, hoteli ndodhet vetëm pak hapa nga zyrat qendrore lokale, teatri, zona e biznesit dhe vende të tjera interesante.

   Lokacioni