• Sallë e Madhe e Seminarit

  Sallë e Madhe e Seminarit është një hapësirë e mrekullueshme dhe grandioze që shërben si një pikë qendrore e mblidhjes brenda një seminari apo institucioni arsimor. Kjo sallë zakonisht reflekton një ndjenjë dinjiteti dhe solemniteti, e dizajnuar për të pritur një shumëllojshmëri ngjarjesh, duke filluar nga ceremonitë akademike deri te tubimet komunale. Këtu është një përshkrim i detajuar:

  Rezervo Eventin
 • Arkitektura dhe Dizajni

  Stili Arkitektural: Salla mund të ketë elemente arkitekturale klasike ose moderne, në varësi të dizajnit të përgjithshëm të seminarit.Tavan: Tavani është i lartë, duke krijuar një ndjesi hapësire dhe madhështie. Mund të jetë zbukuruar me dekorime intrikate, qendrueshëm, ose elemente dekorative të tjera.Dritaret: Dritaret e mëdha dhe të kurbuara ose xhama i ngjyrosur mund të përcjellin anët e sallës, lejuar dritën natyrale të filtruar dhe të kontribuojë në atmosferën e përgjithshme.Dyerat: Dyerat mund të jenë të mëdha dhe të dekoruara, për të pasqyruar rëndësinë e hapësirës.Dysheme: Dyshemeja mund të jetë e bërë nga druri i lustruar, mermeri, ose një material tjetër elegant, duke shtuar në atmosferën e pasur të sallës.

  Rezervo Eventin
 • Dekor

  Mbajtësit: Sallla mund të jetë e mbushur me karrige të forta, ndoshta me mbulesa të buta për komoditet gjatë ngjarjeve më të gjata.Platforma ose skenë: Një platformë e ngritur ose skenë mund të jetë e pranishme në një anë të sallës, shërbyer si një pikë fokale për folësit, ceremonitë, ose performancat. Arti: Muret mund të jenë zbukuruar me vepra arti fetar, simbole, ose ekspozita që reflektojnë vlerat dhe mësimet e seminarit.

  Rezervo Eventin
 • Funksionaliteti

  Salla është e dizajnuar për të qenë e shumëanshme, duke pritur ngjarje të ndryshme si ligjërimet, konferencat, ceremonitë, dhe tubimet komunale e shtetrore.Akoestika Vëmendje e konsiderueshme mund të jepet akoestikës së sallës, duke siguruar që folësit të dëgjohen qartë nëpër hapësirë.Aparatura Audiovizuale Në varësi të kapaciteteve teknologjike të institucionit, salla mund të jetë e pajisur me mjete audiovizuale për prezantime ose ngjarje multimediale.

  Rezervo Eventin
 • Atmosfera

  Atmosfera e përgjithshme është lartërisht e qetë dhe e respektueshme, duke nxitur një mjedis të përshtatshëm për reflektim, mësim, dhe aktivitete komunale e shtetrore. Simbolizmi Elementët brenda sallës mund të mbajnë një kuptim fetar ose simbolik, duke kontribuar në atmosferën shpirtërore të përgjithshme të seminarit.

  Rezervo Eventin
 • Në përfundim

  Në përfundim, Salla e Madhe e Seminarit është një hapësirë e dalluar që kombinon elegancën arkitekturore me funksionalitetin, duke ofruar një ambient të përshtatshëm për ngjarje të ndryshme, ndërsa mbetet një ndjesi e nderit dhe traditës.

  Rezervo Eventin

Sallë e Madhe e Seminarit

Salla e Madhe e Seminarit është një hapësirë e mrekullueshme dhe grandioze që shërben si një pikë qendrore e mblidhjes brenda një seminaru apo institucioni arsimor. Kjo sallë zakonisht reflekton një ndjenjë dinjiteti dhe solemniteti, e dizajnuar për të pritur një shumëllojshmëri ngjarjesh, duke filluar nga ceremonitë akademike deri te tubimet komunale dhe shtetrore.

 • Salla e Bardhë

  -

 • Salla e Bardhë

  -

 • Salla e Bardhë

  -

Salla e Bardhë

Një ambient i sofistikuar i pajisur me sisteme audio dhe video për të ofruar hapësirën ideale për seminare, takime pune, konferenca dhe tubime të vogla. Me opsionin për të riorganizuar tavolinat dhe duke ofruar vende për 70 persona, ky vend elegant siguron një përvojë luksoze. Elegante, e bukur dhe e rafinuar. Salla e Bardhë është një element kryesor në hapsirën e Hotel Dukagjini.

 • Sallat e Konferencave

  -

 • Sallat e Konferencave

  -

 • Sallat e Konferencave

  -

 • Sallat e Konferencave

  -

Sallat e Konferencave

Ne ofrojmë dy salla të projektuara posaçërisht për seminare. Të strukturuara për të përmbushur çdo nevojë që mund të ketë dikush për një përvojë të këndshme , sallat tona të konferencave janë të pajisura me audio dhe video, mikrofona, ekrane, një laptop dhe një projektor. Seminari juaj i ardhshëm ka një destinacion të ri. Ju mirëpresim në një ambient profesional me katering të nivelit të lartë.

 • Salla Panorama

  Salla e panoramës për konferenca zakonisht përmendet si një ambient i madh dhe shumë hapsinor i projektuar për të pritur konferenca, konventa, seminare dhe ngjarje profesionale të tjera. Termi ``panoramë`` mund të sugjerojë se salla ofron pamje të gjera ose një perspektivë të gjerë, por është e rëndësishme të përcaktohen veçoritë specifike në bazë të kontekstit. Këtu është një përshkrim i përgjithshëm i atij që mund të gjeni në një sallë panorame për konferenca:

 • Madhësia dhe Kapaciteti

  Sallat panorame zakonisht janë të hapsira, të afta për të pritur një numër të madh të pjesëmarrësve. Renditja e ulëseve mund të jetë fleksibile për të përshtatur formate të ndryshme të ngjarjeve, siç janë ligjëratat, diskutimet në panel, punëtoritë, ose seancat e rrjetizimit.

 • Fasilitetet Audio-Visual

  Fasilitetet e zhvilluara audio-vizuale janë një veçori kyçe. Kjo përfshin sisteme tingulli cilësore të lartë, projektues, ekrane dhe ndriçim për të siguruar komunikim dhe prezantime të qarta.

 • Salla Panorama

  -

 • Skene dhe Pedistal

  Ka zakonisht një skenë ose pedistal i ngritur ku folësit, prezantuesit, ose pjesëmarrësit në panel mund të drejtohen drejt audiencës. Kjo zonë e skenës mund të jetë e pajisur me ndriçim dhe mjete prezantimi të përshtatshme.

 • Renditja e Ulëseve

  Renditja e ulëseve është e projektuar për të maksimizuar vizibilitetin dhe komfortin për pjesëmarrësit. Kjo mund të përfshijë ulëse në stil kinemaje, ulëse në stil klasë, ose tavolina rrethore për diskutime më të ndërveprueshme.

 • Infrastruktura Teknologjike

  Sallat panorame shpesh janë të pajisura me një infrastrukturë teknologjike të fuqishme, duke përfshirë qasje të shpejtë në internet, aftësi për video-konferenca, dhe mjetet e tjera të komunikimit për të mbështetur pjesëmarrjen virtuale nëse është e nevojshme.

 • Siguria dhe Shërbimet e Mbështetjes

  Masat e sigurisë, si kamera dhe personeli i mbikëqyrjes, mund të jenë në vend për të garantuar sigurinë e pjesëmarrësve. Gjithashtu, duhet të ketë një staf mbështetës për të ndihmuar me logjistikën, regjistrimin, dhe çështjet teknike.Kur po merret në konsideratë ose përshkruhet një sallë panorame për një konferencë, është e rëndësishme të merren në konsideratë nevojat specifike të ngjarjes, numrin e pritur të pjesëmarrësve dhe atmosferën e dëshiruar për një shkëmbim të suksesshëm të njohurive dhe rrjetizimit.

Salla Panorama

Një eksperiencë me shije në një vend magjepsës! Me një pamje mahnitëse të Grykës të Rugovës dhe tingujt qetësues të lumit Lumbardhi Restoranti Panorama ofron një shumëllojshmëri specialitetesh dhe ushqime të shpejta. Me një kapacitet prej 70 personash, ky vend është i pajisur mirë për seminare dhe konferenca.

 • Salla Terrasa e Re

  Mirësevini në terasën tonë të shkëlqyer, ku biznesi takon lumturinë. I vendosur lart mbi peizazhin e qytetit, terasa jonë konference ofron një ambient unik dhe të freskët për ngjarjen tuaj korporative të ardhshme. Imazhoni një përzierje të përsosur midis sofistikatës dhe përqafimit të frymëzuar të ajrit të hapur.

 • Pamje Panoramike

  Zhytuni në pamjet panoramike të mahnitshme që shtrihen aq larg sa syri mund të shohë. Terasa jonë ofron një sfond të mrekullueshëm, krijoj një mjedis që stimulon krijimtarinë dhe nxit diskutimet dinamike.

 • Përshtatja

  Nëse po organizoni një konferencë të lartë biznesi, një promovim të produktit, apo një ndërhyrje të ekipit, terasa jonë përshtatet sipas nevojave tuaja. Hapësira e hapur lejon shumë variantë të vendosjeve dhe organizimeve, duke siguruar që ngjarja juaj të jetë e përshtatur në përsosmëri.

 • Dritë Natyrale

  Më thuajni lamtumirën ndriçimit artificial dhe përqafojeni shkëlqimin natyral që banjon terasën tonë gjatë gjithë ditës. Dielli i ngrohtë krijon një atmosferë të gjallë, duke mbajtur pjesëmarrësit angazhuar dhe të energjizuar.

 • Privatësia dhe Ekskluziviteti

  Ngriti përvojën tënde në konferencë me një ambient ekskluziv dhe privat në terasë. Gëzo lirinë për të fokusuar në agjendën tënde pa ndërprerje, duke siguruar një mbledhje produktive dhe intime.

 • Mundësitë

  Terasa jonë është e pajisur me pajisje audiovizuale të avancuara, Wi-Fi me shpejtësi të lartë, dhe personel të dedikuar të ngjarjeve për të siguruar që çdo aspekt teknik i konferencës suaj të funksionojë pa problem.

 • Tranzicioni i Qetë Brenda-Jashtë

  Me mure tërheqëse dhe një plan të menduar me kujdes, terasa jonë integron pa probleme hapsirat brenda dhe jashtë. Kjo siguron fleksibilitet për çdo kusht i papritur atmosferik, duke mbajtur eksperiencën e jashtme të freskët.

Salla Terrasa e Re

Mirësevini në terasën tonë të shkëlqyer, ku biznesi takon lumturinë. I vendosur lart mbi peizazhin e qytetit, terasa jonë konference ofron një ambient unik dhe të freskët për ngjarjen tuaj korporative të ardhshme. Imazhoni një përzierje të përsosur midis sofistikatës dhe përqafimit të frymëzuar të ajrit të hapur.

Pse Të Na Zgjidhni : Terasa jonë nuk është thjesht një vend; është një eksperiencë. Ngrit ngjarjen tënde në nivele të reja, doemos. Kombinimi i modernes, bukurisë natyrale dhe teknologjisë së përparuar bën terasën tonë zgjedhjen kryesore për ata që kërkojnë të frymëzojnë dhe inovojnë.

Rezervoni datën tuaj tani dhe riformatoni mënyrën se si konferencat bëhen!