SPA CENTER

.Qendra jonë Spa për një kohë rigjallëruese. Shijoni një pushim relaksues në sauna, xhakuzi, fitnes.

JACUZZI

Përvoja e vaskës së nxehtë çon në gjumë më të mirë – veçanërisht kur shijohet pak para gjumit! Për shkak të faktit se trupi ngrohet dhe relaksohet, njeriu ka tendencë të bie në gjumë më lehtë dhe më shpejt, ndërkohë që zvogëlon ndërprerjet e mundshme të gjumit gjatë natës. Dhe kush nuk e di se një gjumë i mirë i sjell dobi trupit dhe mendjes, veçanërisht gjatë periudhave të lodhshme të udhëtimit. Një arsye më shumë për një eksperiencë të përmirësuar të mysafirëve! Dhe meqenëse detyra kryesore e një hoteli është të sigurojë një vend të mrekullueshëm për gjumë për udhëtarët, një gjumë nate me ëndrra të ëmbla do të vlerësohet edhe më shumë.

PISHINA

Pas një dite të gjatë udhëtimi ose vizitash, nuk ka asgjë si një zhytje freskuese në pishinë. Nëse jeni duke kërkuar të bëni zhytje në pushimet tuaja të ardhshme, ne kemi grumbulluar pishinën më të bukur nga hotelet me pesë yje. Me dizajn të mrekullueshëm dhe karakteristika të këndshme, kjo pishinë luksoze hoteli e çon një notim në pasdite në një nivel tjetër.​

SAUNA

Sauna e Hotel Dukagjinit është një parajsë që ofron relaksim të vërtetë për mysafirët e ngarkuar me tensionin dhe stresin me të cilin përballen çdo ditë. Përjetoni një nivel krejtësisht të ri shërbimi dhe lëreni veten të rifreskoheni plotësisht. Privatësia e çdo mysafiri respektohet përmes dhomave private të pluhurit dhe kabinave individuale të dushit.

FITNESS CENTER

Qendra e fitnesit është projektuar për mysafirë me një mënyrë jetese aktive dhe të gjallë. Zgjidhni nga zona kardio, zona e peshës, zona e peshës së lirë dhe zona e shtrirjes dhe fitoni fokusin e duhur për rutinën tuaj.

QENDRA E FITNESIT

Qendra e fitnesit është projektuar për mysafirë me një mënyrë jetese aktive dhe të gjallë.