Hotel Dukagjini merr çmimin “Best Business Tourism”

Hotel Dukagjini, i lokalizuar në zemër të qytetit të Pejës, ka fituar çmimin ‘Best Business Tourism’ në garën “Annual Balkan Awards for Tourism 2022” që mbahet këtë vit në Sofia të Bullgarisë.

Me pjesëmarrës nga i gjithë Ballkani dhe shtrirje në mbi 50 media europiane, ky kontest dëshmon standardin e hotelierisë që e mban vetë Dukagjini.

Me pjesëmarrës nga i gjithë Ballkani dhe shtrirje në mbi 50 media europiane, ky kontest dëshmon standardin e hotelierisë që e mban vetë Hoteli Dukagjini. Ky i fundit ka fituar çmimin ‘Best Business Tourism’ në kuadër të garës “Annual Balkan Awards for Tourism 2022″

Hotel Dukagjini falenderon të gjithë stafin për punën e palodhshme dhe të vazhdueshme.