Qyteti i bukur i Pejës është shtëpia e natyrës piktoreske dhe njerëzve të ngrohtë. Eksploroni qytetin dhe gjithçka që ka për të ofruar – shkoni për një shëtitje, bëni pazar rreth Çarshisë dhe kthehuni në Hotel Dukagjini për një darkë të shijshme.

Shpella e Radavcit

Një bukuri natyrore e mbrojtur nga shteti, e vendosur 10 km nga qendra e qytetit, shpella e Radavcit kap një lloj tjetër bukurie. Ujërat nëntokësore, një ujëvarë dhe shpella të bukura ju presin juve.

Malet e Rugovës

Nëse ndihesh aktiv dhe dëshiron të eksplorosh bukurinë e Pejës, ne rekomandojmë të shkoni për ecje në malin e Rugovës. Pas një ngjitje disa orëshe ju do të prezentoheni me një liqen të bukur në maje të malit.

Parku i Madhë

Nëse ndihesh aktiv dhe dëshiron të eksplorosh bukurinë e Pejës, ne rekomandojmë të shkoni për ecje në malin e Rugovës. Pas një ngjitje disa orëshe ju do të prezentoheni me një liqen të bukur në maje të malit.

Gryka e Rugovës

Gryka e Rugovës është një monument që duhet ta vizitoni gjatë qëndrimit tuaj në Pejë. Me peizazhin e pikturuar nga malet e gjelbra dhe lumi Lumbardhi, është një pamje për t’u mahnitur dhe për t’u çmuar.

Pazari i Pejës (Çarshia)

Pazari e Pejës gjendet në qendër të Pejës dhe është shumë afër hotelit. Është një vend i mrekullueshëm për të mësuar më shumë për kulturën e Kosovës, një vend për të pushuar dhe për të shijuar një kafe, ose një vend për të marrë suvenirin tuaj, në mënyrë që të mbani mend një vend kaq të mahnitshëm.

Muzeu i Pejës

Lidhu në një nivel më të thellë me historinë e Pejës dhe njerëzit e saj. Muzeu i Pejës ju jep një pamje të trashëgimisë që bartë dhe shërben si një aktivitet i mirë argëtimi.

 • Shfletoni Natyrën me Rattrack

  Futuni në një udhëtim thelbësues me Rattrack si udhëheqës tuaj në natyrën e mrekullueshme. Zbuloni bukurinë e natyrës si kurrë më parë me aventurat tona të udhëhuara nga ekspertë, të dizajnuara për entuziastët e natyrës në të gjitha nivelet.

 • Udhëtime të Udhëzuara në Natyrë

  Udhëheqësit tanë të përvojuar do t'ju udhëhoqin nëpër peizazhe frymëmarrëse, duke ofruar shihime në bimësi dhe faunë vendore. Pavarësisht nëse jeni një udhëtar i përvojuar ose fillimtar, udhëtimet në natyrë të Rattrack përshtaten me të gjitha nivelet e aftësive.

 • Eksperienca Edukative

  Mësoni për ekosistemet, faunën dhe përpjekjet e konservacionit në zonat që eksploroni. Rattrack është i përkushtuar për të kultivuar një kuptim më të thellë dhe një vlerësim për botën natyrore.

 • Aventurat e Përshtatura

  Përshtatni përvojën tuaj në natyrë sipas preferencave tuaja. Nga ekskursionet e qetë të shikimit të zogjve deri te aktivitetet e jashtme që shtyjnë adrenalinën, Rattrack ofron një gamë aventurash të përshtatura për interesat tuaja.

 • Pajisje Shtetërore të Artit

  Kënaquni udhëtimin me paqe të mendjes, duke e ditur se Rattrack ofron pajisje dhe mjet të shkëlqyeshëm për një eksperiencë të sigurtë dhe të këndshme. Ne e vlerësojmë rehatinë dhe sigurinë tuaj në çdo ekspeditë.

 • Angazhimi i Komunitetit

  Bashkohuni me një komunitet të njerëzve me mendime të ngjashme që janë të pasionuar për eksplorimin e natyrës. Rattrack organizon ngjarje, punëtori dhe tubime për të nxitur një ndjesi bashkëpunimi mes pasionistëve të natyrës.

 • Pse Zgjedh Rattrack

  Tek Rattrack, ne besojmë në fuqinë transformuese të natyrës. Misioni ynë është të lidhë njerëzit me botën natyrore, duke kultivuar një ndjenjë mahnitje, përgjegjësie dhe respekt për mjedisin. Pavarësisht nëse jeni një udhëtar i vetëm, një familje që kërkon kohë cilësore së bashku, apo një grup shokësh që kërkon një ikje unike, Rattrack ju fton të eksploroni natyrën në një mënyrë që është njëkohësisht pasuruese dhe të paharrueshme.